MASTERCLASSES - EDITIE 2019

Belgische topchefs en buitenlandse gastchefs tonen hun visie op gastronomie, en lichten deze toe in een gesprek met Vincenzo De Jonghe. Geef je ogen de kost terwijl gerenommeerde namen & upcoming talent hun technieken en hun benadering demonstreren.

MAANDAG 7 OKTOBER 2019

11:00-11:45: Christophe Hardiquest Restaurant Bon Bon (Sint-Pieters-Woluwe) x Maxime Willems - PROEF! Foodlab (Schellebelle).  Lancering nieuwe opleiding Foodlab Specialist van Syntra West & Syntra Limburg

14:00-15:00: Filip Claeys - De Jonkman (Sint-Kruis Brugge) x Kamiel & Hendrik Buysse - Blend Brothers (Oostburg, Nederland)

15:30-16:30: Marcelo Ballardin - OAK Restaurant (Gent) x João Oliveira - Vista Restaurante (Portimão-Algarve, Portugal) 

DINSDAG 8 OKTOBER 2019

13:00-14:00: Olly Ceulenaere - Publiek (Gent) x Joost Arijs - Joost Arijs (Gent)

14:30-15:30: Benoit Dewitte - Benoit & Bernard Dewitte (Zingem) x Vincent Crépel - Porte 12 (Parijs, Frankrijk)

16:00-17:00: Matthias Speybrouck - Va et Vient (Kortrijk) x Isma'il Guerre-Genton - Empreinte Restaurant (Lambersart, Frankrijk)

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies