GAULT&MILLAU INSPIRATION TALKS - EDITIE 2019

Bijzondere verhalen en inspirerende interviews met moderators Frank CopsMarc Declerck & Dries Tack.

MAANDAG 7 OKTOBER 2019

  • 13:00-13:30 : Culinary Innovators : de toekomst van de gastronomie met Willem Hiele (Willem Hiele Restaurant) en Marc Clément (The Bistronomy)
  • 15:00-15:30 : Crossover tussen de cocktailwereld en de gastronomie met Paul Morel (Atelier Paul Morel, top bartender)
  • 16:30-17:00 : POP : fine dining versus gourmet fast en street food met Peter Van Praet (Founder & Concept Guardian Bavet)

DINSDAG 8 OKTOBER 2019

  • 12:00-12:30 : Van “luxe fine dining” naar “simpel maar goed”: de simplificatie van de gastronomie met Bart Desmidt (Bartholomeus) en Thierry Canetta (Founder Ellis Gourmet Burger
  • 14:00-14:30 : Crossover tussen de cocktailwereld en de gastronomie met Stef Michiels (Head bartender van Bar Burbure: Gault&Millau’s Cocktail Bar of the Year 2019)
  • 15:30-16:00: Culinary Innovators : de toekomst van de gastronomie met Michael Vanderhaeghe (Hostellerie Saint-Nicolas)

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen