U bent hier: Programma 2019 » Gault&Millau inspiration talks

Gault&Millau inspiration talks

 

Bijzondere verhalen en inspirerende interviews met moderators Frank CopsMarc Declerck & Dries Tack

MAANDAG 7 OKTOBER : 

  • 13:00-13:30 : Culinary Innovators : de toekomst van de gastronomie met Willem Hiele (Willem Hiele Restaurant) en Marc Clément (The Bistronomy)
  • 15:00-15:30 : Crossover tussen de cocktailwereld en de gastronomie met Paul Morel (Atelier Paul Morel, top bartender)
  • 16:30-17:00 : POP : fine dining versus gourmet fast en street food met Peter Van Praet (Founder & Concept Guardian Bavet)

DINSDAG 8 OKTOBER :

  • 12:00-12:30 : Van “luxe fine dining” naar “simpel maar goed”: de simplificatie van de gastronomie met Bart Desmidt (Bartholomeus) en Thierry Canetta (Founder Ellis Gourmet Burger
  • 14:00-14:30 : Crossover tussen de cocktailwereld en de gastronomie met Stef Michiels (Head bartender van Bar Burbure: Gault&Millau’s Cocktail Bar of the Year 2019)
  • 15:30-16:00: Culinary Innovators : de toekomst van de gastronomie met Michael Vanderhaeghe (Hostellerie Saint-Nicolas)