U bent hier: Bezoeken » Nieuwigheden exposanten

PERSBERICHT

Valderrama, introduceert Smoked Arbequina als uniek resultaat van een nieuwe innovatie.

BRASVAR, lekker ecologisch!

Over de constante kwaliteit en volle smaak van het Brasvar varken hoeven we niet meer te discussiëren. Maar wist u dat het Brasvar varken het MEEST ECOLOGISCH gekweekte varken van België is? Vandaar de 'groene ecologische touch' bij het Brasvar logo.

Vesta is dé sociale dienstverlener voor de horeca

Hoe verloon ik mijn chef het beste? Welk statuut krijgt die nieuwe barman? Wat met de bruto-netto uren? Hoe ontsla ik één van mijn werknemers? Moet ik die loonbriefjes nog wel afprinten? Vesta helpt je bij het beantwoorden van deze vragen.

PERSBERICHT

VALDERRAMA INTRODUCEERT EEN GEHEEL NIEUWE PRODUCTLIJN. Valderrama olijfolie heeft in samenwerking met de Spaanse Top Chef Alberto Chicote een gehele nieuwe, zeer innovatieve lijn ontwikkeld. THE ORIENTAL COLLECTION

Vlekwerend velours voor restaurantzitbanken door Stoffering Sioen

Tijdens Chef 19 presenteert Stoffering Sioen de allernieuwste meubelstofcollecties die een vlekwerende coating hebben. Test het zitcomfort van de kwalitatieve zitbanken van Stoffering Sioen uit Menen.

Glanzende glazen en glimmend bestek dankzij de vaatwassers van winterhalter

Wenst U een zuivere vaat dan moet U het water ontdoen van de aanwezige mineralen. Dat gebeurt met een osmosesysteem van Winterhalter.

Zitbanken op maat en naar eigen comfort van Stoffering Sioen test je tijdens Chef 2019

Stoffering Sioen uit Menen is de zitbankspecialist uit de Kortrijkse regio. Wij presenteren tijdens Chef 19 diverse afwerkingen en comfortmogelijkheden. Alles is op maat mogelijk en aanpasbaar. Test als bezoeker daarom onze 7 verschillende zitcomforts op stand 201.

Invineo

Fourchette

Taste The Experience

PERSBERICHT

WITTE EN ZWARTE TRUFFEL OLIJFOLIE, ZONDER ESSENCES EN/OF CHEMISCHE AROMA'S. EEN UNICUM IN DE OLIJFOLIE WERELD.

Dolce World Petanque Chef19

Zin in een partijtje petanque.....alles is mogelijk op de stand van Dolce World....wij verzorgen alles en U hoeft alleen maar te genieten....