U bent hier: Programma

Programma

Masterclasses  //  Tasting classes  //  Gault&Millau inspiration talks  //  Café Paté  //  Fun met de Dolce petanque & de Cacao Barry VRBox

MastercLASSES CHEFS 

Belgische topchefs en buitenlandse gastchefs tonen hun visie op gastronomie, en lichten deze toe in een gesprek met Sabine Goethals. Geef je ogen de kost terwijl gerenommeerde namen & upcoming talent hun technieken en hun benadering demonstreren, telkens rond één thema. Alvast enkele namen op de affiche van 2019:

Marcelo Ballardin (OAK Restaurant), Kamiel & Hendrik Buysse (The Blend Brothers, NL), Olly Ceulenaere (Publiek), Filip Claeys (De Jonkman), Ismail Guerre-Genton (Empreinte Restaurant, FR), ...  Binnenkort meer! 


TASTING CLASSES

Het programma van deze in-depth sessies over wijnen, bieren, koffie, thee, moctails, cocktails, enz... vind je hier vanaf september.

Gault&Millau INSPIRATION TALKS

Tijdens korte, inspirerende talks geven vooraanstaande chefs, sommeliers en andere sprekers hun visie op de gastronomie van vandaag en van morgen. Programma: begin september beschikbaar.

Café Paté

maandag 7 oktober - vanaf 17.30

11 Kortrijkse chefs nemen het tegen elkaar op in de strijd om de lekkerste paté. Het ideale excuus om elkaar te ontmoeten, samen te proeven en te genieten van een gezellige avond.  Op maandagavond tot 21.00.

De chefs:
Karel Callebert - Walle111, Thijs Clinckemaillie - Hula, Dirkjan Decock - Taste & Colours, Martijn Defauw - Rebelle, Frederik Desmet - Oud Walle, Felix Francois - Het Vliegend Tapijt, Ludovic Ghyselen - Argendael, Sebastien Ghyselen - ViEr, Klaas Lauwers - Messeyne, Matthias Speybrouck - Va et Vient & Sebastien Ververken - Vol-Ver 

AAN DE TOOG VAN CAFÉ PATÉ >>>

 

EN VEEL FUN

doorlopend

Test jouw petanque skills en die van jouw collega's op de Dolce petanque baan.

Ontdek de roots van chocolade en bezoek een cacaoplantage dankzij de Cacao Barry Virtual Reality box.