U bent hier: Exposant » Doelgroep

CHEF 17: voor wie?

Wie zijn de bezoekers?

CHEF17 is een event exclusief voor de restaurantbranche in de Benelux en Noord-Frankrijk en richt zich uitsluitend naar:

  • chefs
  • sous-chefs
  • maîtres d’hôtel
  • sommeliers
  • bartenders
  • barista’s
  • eigenaars en verantwoordelijken van de gastronomie en bistronomie, hotel-restaurants, feestzalen.

Deze professionele doelgroep kan dit event gratis bezoeken mits online registratie.

 

Wie zijn de deelnemers?

Exposanten zijn fabrikanten of invoerder van food, dranken, materialen, machines, uitrusting en inrichting voor restaurants (voor de keuken, zaal, bar, terras, inrichting, decoratie, personeel en bedrijfsvoering).

Kandidaat-exposanten stellen hun producten voor aan ons Adviescomité van Chefs. Zij beoordelen het hoogwaardige karakter van de producten en/of aspect van vernieuwing.  Zij streven hierbij een gediversifieerd en evenwichtig aanbod na. Op basis van deze criteria worden producten aanvaard of geweigerd op CHEF17.

Uw producten of diensten voorstellen op CHEF17? Ontdek de all-in deelnamevoorwaarden >>>

  • sponsors
  • Bossuyt
  • Chateau Castigno
  • Maes_Inox
  • Seru