U bent hier: Bezoeker » Nieuwigheden exposanten » De essentie van Mélilot du Québec, de Vanille Boréale!

Nieuwigheden exposanten

De essentie van Mélilot du Québec, de Vanille Boréale!

De essentie van zoete klaver wordt gebruikt als vanille en aantekeningen van hooi, amandelen en vanille zijn complex en bedwelmend. Sloot mijn ogen, zul je de geur van voor de zomer dagen waar te nemen, terwijl de zoete klaver wafts warme lucht van het platteland.

Het was de kans van de bijeenkomst die de Quebec-producent nam om interesse in zoet klaver te maken. De prachtige, zoete en vanille-geur volgde ze tijdens bepaalde oogsten in de velden. In de loop van de lezingen, ontdekten ze de plant bevatte een molecuul vergelijkbaar met die vanilline in vanille. Het idee om een ​​vanille-essentie te creëren die specifiek is voor hun regio, is pas geboren.

3 jaar onderzoek en ontwikkeling was nodig om de essentie van zoet klaver te ontwikkelen. Geoogst in juli worden de kleine bloemen geduldig gesorteerd met een pincet vóór de oprichting van benzine. Het resultaat is een prachtig en uniek product dat zowel eigentijds en goed geworteld in hun land, gemaakt vanuit het niets uit wat de natuur biedt in al zijn delicatesse en pracht, de perfecte balans tussen een puur wilde product en Creativiteit, zonder kunstwerk

terug naar overzicht

  • sponsors
  • Bossuyt
  • Chateau Castigno
  • Maes_Inox
  • Seru